Hier vindt u algemene informatie over onze school

 • Informatie over de school

  WE WERKEN SAMEN AAN IEDERS TALENT

  CBS In de Kring vestigde zich in MFS Zuid in 2007. Samen met de andere participanten van MFS Zuid verzorgen wij vele naschoolse activiteiten voor kinderen in de omgeving van Oosterwolde. Sinds 1985 dragen wij de naam ‘In de Kring’ en hier hechten wij nog steeds veel waarde aan. In de Kring wil zeggen: we doen het samen, iedereen hoort erbij. Als je de school binnenkomt, zie je gele borden hangen met teksten zoals: ‘Welkom, mooi dat je er bent’. Ook in ons logo is duidelijk een kring van kinderen te zien die hun blik op elkaar hebben gericht. Bij ons doet iedereen er toe. Of je nou leerkracht, kind of ouder bent, hier werken wij samen aan ieders talent!

  Lees meer...
 • De locatie

  Niet alleen de buitenkant is nieuw, ook ons onderwijs willen we blijvend vernieuwen. Ons onderwijs is net als onze leerlingen altijd in beweging. Wij zijn trots op het gebouw waarin wij gehuisvest zijn. Bekijk de foto's van de locatie.

   

  Lees meer...
 • Schoolgids

  Hieronder kunt u de schoolgids voor het schooljaar 2020-2021 inzien of downloaden. Deze gids bevat informatie speciaal voor dit schooljaar. U kunt als ouder/ verzorger lezen hoe het onderwijs op onze school is opgezet. 

   

  Lees meer...
 • 'tjongĀ®talent

  CBS in de Kring is één van de negen scholen van de Stichting De Tjongerwerven CPO. De scholen van De Tjongerwerven willen de onderzoekende en ontdekkende houding van leerlingen stimuleren en begeleiden. Zij zien het als een verrijking van het onderwijs en als een maatschappelijke plicht om wetenschap en techniek via het basisonderwijs van een impuls te voorzien. In combinatie met het bedrijfsleven willen de scholen van De Tjongerwerven een bijdrage leveren aan de economische ontwikkeling van de noordelijke provinciem

  Lees meer...