Gezamenlijke tekst brede school MFS Zuid.

 • Kinderen: daar zit muziek in!

  Kinderen: daar zit muziek in! zo heet het gezamenlijke muziekproject op brede school MFS Oosterwolde Zuid. Elk schooljaar leren alle kinderen van de groepen 5 en leerlingen van de Meester Duisterhoutschool in groepsverband een blaasinstrument (zoals trompet of klarinet) te bespelen. Het plezier in het samen muziek maken staat daarbij voorop. Daarnaast leren de kinderen in de muziek naar elkaar te luisteren en op elkaar te wachten: niet alleen in de muziek belangrijk maar ook in het dagelijks leven.

  Lees meer...
 • Naschoolse activiteiten MFS Zuid

  Naschoolse activiteiten: Leuke activiteiten voor kinderen na schooltijd Na schooltijd worden er voor de kinderen van MFS Zuid allerlei activiteiten georganiseerd. Op deze manier maken ze kennis met activiteiten op het gebied van sport – cultuur – muziek – natuur - creativiteit. Door de naschoolse activiteiten kunnen kinderen ontdekken wat ze kunnen en wat 

  Lees meer...
 • Brede school MFS Zuid

  Onze school / peuterspeelzaal / kinderopvang is onderdeel van de brede school MFS Oosterwolde Zuid. In MFS Zuid werken we samen met openbare basisschool Boekhorst, christelijke basisschool In de Kring, peuterspeelzaal Nijntje en de Meester Duisterhoutschool (voor zeer moeilijk lerende kinderen).

  Lees meer...